Πολυεπιπεδο Seo

On page SEO (δωρεάν)

on page

Δημιουργία responsive σελίδων σε HTML5 - που μπορούν να προβληθούν από: Επιτραπέζιο υπολόγιστή - Laptop -  Tablet - κινητά τηλέφωνα - Smartphone κλπ. Δημιουργία και σωστή κατανομή κειμένου και  keywords, κώδικας χωρίς λάθη και περιττά στοιχεία, για γρήγορη φόρτωση από τις μηχανές αναζήτησης, ευανάγνωστα κείμενα ακόμη και για τα μικρότερα κινητά τηλέφωνα.

On site SEO

on site

Εφ' όσον φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες σας, παρέχουμε πιστοποιητικό ασφαλείας (SSL certificate), αποκλειστική IP, εγκατάσταση σε πανίσχυρούς και ταχύτατους web servers, με εγγύηση uptime 99,9%. Σε συνδυασμό με τον ποιοτικό κώδικα που συντάσσονται, οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε και την σωστή διαχείριση του όγκου του website,  τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, πάντα στην πρώτη σελίδα Google.

Off site SEO

off site

Δημιουργία Blog, αποκλειστικές σελίδες στα κυριότερα κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest,  Google maps και Google my Business κλπ.
Επί πληρωμή υπηρεσίες τρίτων: Εισερχόμενους συνδέσμους από αξιόπιστα website, προώθηση άρθρων σε blogs μεγάλης κυκλοφορίας,  διαφημιστικές καταχωρήσεις στην Google και πολλές ακόμη βελτιώσεις.

Διαρκής βελτίωση (δωρεάν)

optimize

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες σας, με γνώμονα τις απαιτήσεις της Google, είμαστε πάντα έτοιμοι να κάνουμε τις διορθώσεις - προσθήκες φωτογραφιών, κειμένων, άρθρων κλπ. στο site σας. Ενσωματώνουμε στις ιστοσελίδες που διαχειριζόμαστε, τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες. Όλα αυτά, με μηδενικό κόστος για τους πελάτες μας. 

 

Διαφήμιση στο Google AdWords, παρακολούθηση ανταγωνισμού, Direct και mail marketing κλπ.

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες SEO που ταιριάζουν στις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες. Θα λάβετε δωρεάν ανάλυση, στρατηγική, πρόβλεψη, σχέδιο έργου, βασικούς δείκτες απόδοσης και χρονοδιάγραμμα πριν αποφασίσετε. Το πρώτο βήμα της διαδικασίας μας περιλαμβάνει την ανάλυση των λέξεων-κλειδιών που σας ενδιαφέρουν και των λέξεων-κλειδιών που στοχεύουν οι ανταγωνιστές σας. Οι ειδικοί του Ignite SEO, θα συγκεντρώσουν αυτά τα δεδομένα και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένα εργαλεία βελτιστοποίησης και αναζήτησης για να δημιουργήσουν περαιτέρω επιλογές λέξεων-κλειδιών. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια λίστα με πιθανές προτάσεις λέξεων-κλειδιών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε μέχρι τώρα, το SEO αλλάζει συνεχώς. Είτε αυτό οφείλεται σε ενημερώσεις αλγορίθμων Google είτε σε νέες τάσεις, υπάρχει πάντα κάτι νέο να εφαρμόσουμε. Οι εταιρείες SEO είναι φανατικές στο κτίσιμο συνδέσμων. Και για καλό λόγο - μια στρατηγική εισερχομένων συνδέσμων που πωλείται μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

 

Και πολλές ακόμη δυνατότητες προβολής και προώθησης