Web hosting

Shared Hosting

Shared

Shared hosting ή κοινή φιλοξενία. Επιλέγοντας αυτό το είδος φιλοξενίας, εξοικονομείτε χρήματα που μπορεί να τα αξιοποιήσετε διαφημιστικά. Προτείνετε για επαγγελματική παρουσίαση  προϊόντων και υπηρεσιών, καταστημάτων, επαγγελματιών, βιοτεχνίες καθώς και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Virtual private Hosting

private

Εικονικός αποκλειστικός Server. Ασφαλής επιλογή για E-shop, επίσης για  εταιρικούς λογαριασμούς με πολλές online δραστηριότητες, για ειδησεογραφικά site  και μεσαίες επιχειρήσεις και όπου απαιτείται ασφάλεια των συναλλαγών.

Dedicated Hosting

dedicated

Server αποκλειστικής χρήσης. Για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπου η ασφάλεια είναι προτεραιότητα. Προτείνεται για τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, πολύ μεγάλες επιχειρήσεις και όπου χρειάζεται  διαχείριση ευαίσθητων δεδομένων.

 Resellers Hosting

resellers

Παρέχουμε υπηρεσίες virtual φιλοξενίας, σε μεταπωλητές, designers, web developers. Δημιουργήστε την δική σας επιχείρηση παροχής Webhosting, Οικονομικά πλήρη πακέτα και προσφορές για τους επαγγελματίες του internet. Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές και περισσότερες Πληροφορίες