Δειγματα της δουλειασ μασ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Χτίζοντας το ψηφιακό «πρόσωπο» της επιχείρησής σας, ο ιστότοπός σας δεν πρέπει μόνο να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τις ανάγκες σας, αλλά (το πιο σημαντικό) τις ανάγκες του πελάτη σας. Είτε δημιουργείτε την παρουσία σας στο διαδίκτυο για πρώτη φορά, είτε εστιάζοντας στην αύξηση των πωλήσεων, του μεριδίου αγοράς ή της παρουσίας σας στο διαδίκτυο, η Hellas net μπορεί να σας βοηθήσει.

Μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη ενός ευέλικτου τεχνολογικού σχεδίου που να είναι επεκτάσιμο για μελλοντική ανάπτυξη και ωστόσο αρκετά ευέλικτο, ώστε να φιλοξενεί νέες δυνατότητες και υπηρεσίες. Εδώ στην Hellas net, η διαδικασία σχεδίασης και ανάπτυξης του ιστότοπού σας, ξεκινάει δουλεύοντας με την ομάδα σας για να κατανοήσουμε τις προκλήσεις, τους στόχους, και την ταυτότητα της επιχείρησής σας, προτού κωδικοποιήσουμε την πρώτη γραμμή της ιστοσελίδας σας.

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε, σχεδιάζονται από την αρχή και από μηδενική βάση, όχι από έτοιμα templates. Το Web Design, γίνεται ακριβώς στα μέτρα της επιχείρησής σας.

 Δεν κάνουμε αντιγραφή από άλλες ιστοσελίδες ή  από το παλιό σας website. Δημιουργούμε μοναδικά κείμενα σε συνεργασία με σας, επιλέγουμε φωτογραφίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου SEO.

Δείτε κάποιους από τους πελάτες μας.